lotto-drömvinsten

Lotto drömvinsten

Även om du aldrig har deltagit i ett Lottospel, är chansen stor att du stött på reklam för Lotto Drömvinsten. Dessa annonser, framträdande på stora grönvita affischer, lockar spelare till en enorm jackpott. I Lottosystemet kan du inte bara tävla om den vanliga vinstpotten, men också om den gigantiska Drömvinsten om du markerar Joker-alternativet. Med den största garanterade jackpotten i Sverige, är basen för Drömvinsten alltid minst 75 miljoner kronor.

Spela för att vinna Drömvinsten

För att ta hem Drömvinsten krävs det att du spelar på Lotto och att du inte glömmer att kryssa för Joker. Vinstkravet? Om du träffar alla sju nummer i Lottodragningen och har minst två rätt på Joker, är den massiva Drömvinsten din. Oavsett om du spelar Lotto 1 eller Lotto 2, eller om det är en onsdag eller lördag, har du en chans att vinna Drömvinsten. Om du spelar Lotto genom Svenska Spel, kommer du alltid att vilja kryssa för Joker; detta kan vara en lönsam strategi.

Drömvinstens kontinuerliga tillväxt

Drömvinsten börjar alltid på minst 75 miljoner kronor. Den fungerar på samma sätt som en traditionell jackpot; om ingen vinner den under en vecka, så ökar den inför nästa vecka. Det finns ingen maxgräns för hur stor Drömvinsten kan bli. Om någon vinner jackpotten, återställs den till 75 miljoner igen. Den största utdelade Drömvinsten var enorm, där vinnaren tog hem en otrolig summa på 214 595 981 kronor!

Chans att Vinna Drömvinsten

Om ingen tar hem Drömvinsten under en vecka, ökar den med cirka 1,5 miljoner kronor. Detta handlar om betydande summor, vilket säkerligen kan göra det frestande att prova på spelet. Det är även intressant att notera att det inte spelar någon roll hur mycket du satsar på Joker, bara du gör det. Alla deltagare har samma chans att vinna, vilket är en av de spännande aspekterna med Lotto. För mer information om Lotto, besök the-lotto-guide.com.

För att ta hem Drömvinsten, den progressiva jackpotten i Lotto, behöver du både ha sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker. Jackpotten växer med 1 till 2 miljoner varje vecka som den inte vunnits. Det finns inget tak för hur stor Drömvinsten kan bli, och den största utbetalade Drömvinsten låg på över 237 miljoner kronor.

Oddsen att vinna denna jackpot är 1:337 915 578 per rad, vilket betyder att det statistiskt skulle ta dig 539 678 år att vinna Drömvinsten om du spelar med en lottorad bestående av 12 nummer. Trots dessa svindlande odds, har sju lyckliga individer lyckats ta hem Drömvinsten under 2010, även om ingen vann den under 2009.

Ta chansen – Kanske du blir nästa Drömvinstvinnare?

Även om oddsen för att vinna kan verka otroligt små, är drömmen om att bli en multimiljonär över en natt vad som lockar många att spela Lotto. Kom ihåg, även om du inte vinner Drömvinsten, finns det fortfarande många andra priser att vinna i Lotto.

Så, om du känner dig turig, varför inte ta chansen och se om du kan bli den nästa stora vinnaren av Lotto Drömvinsten? Med lite tur kanske du blir den nästa personen som tar hem den enorma jackpotten. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *