Lottoland

Spela lotto hos Lottoland

Gillar du lottospel så är Lottoland en innovativ spelsajt där du får möjligheten att ta del av Europas absolut största lotterier på ett och samma ställe. I den här recensionen går vi igenom vad det innebär att spela på Lottoland, vilka lotterier man kan spela på och lite information om deras skraplotter.

Hos Lottoland kan du exempelvis spela på Eurojackpot, Euromillions, Megamillions, kända amerikanska lotteriet Powerball, spanska lotteriet El Gordo Primitiva och flera andra europeiska lotterier. Denna nya sajt gör oss en lysande tjänst genom att samla de allra mest kända och välrenommerade lotterierna. Lotto online har aldrig varit enklare!

Lotto och skraplotter

Förutom lotterier finns det även ett urval av spelautomater och skraplotter som kan ge mångmiljonvinster på ett enda skrap! Fördelen med dessa lotter jämfört med exempelvis Svenska Spels trisslotter är att återbetalningsprocenten) (även kallat RTP till oss spelare är betydligt högre. Med andra ord får du större vinstchans hos Lottoland än i jämförelse med Svenska Spel. För alla oss som sneglat på nyheter om häpnadsväckande stora jackpottar på lotteriet i utlandet är denna sajt ett mycket välkommet inslag.

En ytterligare riktigt bra fördel är att samtliga vinster på Lottoland är helt och hållet skattefria eftersom de har sitt säte på Gibraltar. Lottoland är utan tvekan ett lysande alternativ till statliga aktörer som Svenska Spel. Det vi gillar mest med Lottoland är att det finns ett stort utbud av spännande lotterier och skraplotter. Att spela på lotto har aldrig varit enklare! När du spelar hos Lottoland spelar du på resultaten i de olika spelbara lotterierna. Detta upplägg gör att man slipper vara beroende av att ha fysiska lotter. På det viset är det möjligt för exempelvis oss svenskar att spela på spanska storlotterier.

Snabbguide

  • Välkomstbonus: En gratisrad på Euromillions!
  • Språk: Svenska, engelska, m.fl.
  • Ägare: EU Lotto Ltd.
  • Licens: Gibraltar, UK (100% skattefria vinster!)

Lottoland lotterier

Lottoland erbjuder inte bara spel på bekanta lotterier som Eurojackpot, utan du kan även delta i lotterier i länder som Österrike, Spanien och Tyskland. För alla oss som dagdrömmer om att någon dag bli intervjuad i kvällstidningen som ”den anonyma jackpotmiljonären” är ett medlemskap på Lottoland en god början! Det ligger lottoland–gratis nämligen enormt höga jackpots på de olika lotterierna som bara väntar på att bli vunna av en lycklig spelare.

Vanliga frågor om Lottoland

Lottoland har synts mycket i svenska medier de senaste åren. Att få möjlighet att spela på utländska lotterier som exempelvis Powerball kan tveklöst leda till en del frågetecken.

Hur betalas lotterivinsterna ut egentligen?

Det speciella med Lottoland är de samarbetar med några av världens största försäkringsbolag. Varför är det så kan man fråga? Det beror nämligen på att när du spelar på ett lotteri garanterar försäkringsbolaget att matcha denna vinst. Du är med andra ord alltid garanterat en utbetalning om du skulle vinna en jackpott-vinst på ett lotteri.

Tyvärr finns det felaktig information på nätet med påståendet om att ”Lottoland är en bluff” och liknande. Så är inte fallet. De står under tillsyn av Gibraltars restriktioner, och kraven på att få en licens från Gibraltar är mycket höga. Regelbundna kontroller genomförs för att säkerställa att allt går rätt till.

Med andra ord kan du alltid lita på att Lottoland är ett schysst och rättvist spelföretag. Är du inte helt övertygad och helst vill ”testa på” först kan du få en gratis spelrad hos Lottoland.

Många olika lottospel

Hos Lottoland kan du spela på bland annat dessa välkända lotterier:

Powerball

Ett av världens mest välkända och legendariska lotterier. Det är ett amerikanskt lotteri som finns i 44 amerikanska delstater, men nu även exempelvis finns för kunder hos Lottoland. I januari 2016 var jackpotsumman uppe i 1,486 miljarder dollar. Den absolut största jackpotten i USA:s historia. Oddsen för att någon skulle vinna var 1 på 292,201,33. Den absolut minsta jackpotten man kan vinna på Powerball är 40 miljoner dollar, alltså lite drygt 400 miljoner kronor. Om man lyckas med konststycket att vinna denna ”Lotteriernas Rolls Royce” kan man välja att få vinsten utbetald i en klumpsumma eller att få en del av vinsten utbetald varje år under 30 år. Det är utan tvekan ett av världens mest omtalade lotterier, och genom att bli medlem hos Lottoland får du chansen att vinna!

Euromillions

EuroMillions är förmodligen ett av de mest välkända lotterierna här i Europa. I takt med att spelsajter som Lottoland har gett oss svenskar möjlighet att vinna i dessa lotterier så har EuroMillions blivit mer känt här i Sverige också. EuroMillions startade den 7 februari 2004 genom ett samarbete mellan lotteriföretag i Spanien, Frankrike och England. Den första dragningen skedde fredagen den 13 februari 2004 i Paris (lustigt val av datum, vi vet). Från början var det bara spelare i Spanien, Frankrike och England som hade möjlighet att delta, men efter ett par år tillkom fler vänder och idag kan alla spelare som bor i EU-länder chansen att vinna stort i detta lotteri. Dragningarna sker varje tisdag och fredag kl 20:45 svensk tid). Samtliga vinster är helt och hållet skattefria här i Sverige. Även jackpotten!

Lotto

Om du vill spela klassiskt svenskt lotto kan du med fördel göra detta hos Lottoland! Vi gillar att man även kan spela på mer välbekanta lotterier hos Lottoland, även om det kanske bästa med Lottoland är faktumet att man kan spela på större utländska lotterier.

Mega Millions

Mega Millions (ursprungligen kallat The Big Game när det grundades 1996) är ett amerikanskt lotteri som erbjuds i nästan alla amerikanska delstater, och nu även för oss europeiska spelare. Den första Mega Millions-dragningen skedde 2002. Minimijackpotten är 15 miljoner dollar (cirka 150 miljoner kronor) och jackpotten ökar med 5% varje år om den inte utlöses. Även om den inte är lika maffig som Powerball är den en av de mest populära i USA. Förutom själva jackpotten finns det även andra mindre vinster man kan kamma hem.

El Gordo Primitiva

El Gordo de la Primitiva kan direktöversättas till ”Den feta av den primitiva”. Den är mer känd som El Gordo, och i Spanien vet i princip alla vad man pratar om om man säger just El Gordo. Det är ett statligt spanskt lotteri som erbjuder vinstsummor i på flera hundra miljoner. Det är i dagsläget ett av Europas allra största lotterier, och när det är dags för dragning i detta lotteri blir de ofta många skriverier i medier.

SuperEnaLotto

SuperEnaLotto är ett lotteri som har funnits i Italien sedan den 3 december 1997. Dragningarna tar alltid vid på tisdagar, torsdagar och lördagar klockan 20:00 italiensk tid. Jackpottarna man kan vinna här är bland världens allra största.

Tyskland, Frankrike, Irland, Österrike och Polens lotto

Europas gränser suddas ut mer och mer, och detta gäller även i lottovärlden! Hos Lottoland kan du spela på dessa länders respektive lotterier. Värt att notera att alla vinster på dessa lotterier är precis lika skattefria som resten av de potentiella jackpottvinsterna på denna sajt. Omväxling förnöjer sägs det, så varför inte testa lyckan på exempelvis Österrikes lotto?

Många olika lottospel

Lottoland skraplotter

För närvarande finns fem olika skraplotter att välja mellan. Samtliga har olika inriktningar och prisnivåer. Välj helt själv vilken du tycker verkar mest spännande. En tumregel man kan ha i bakhuvudet är att ju högre vinsten är, desto lägre är oddsen att vinna högsta summan.

Trippel 20

Den här skraplotten har taglinen ”Ge dina drömmar en chans”. Genom att skrapa den har du chansen att vinna upp till 200 000 svenska kronor inom loppet avett par sekunder!

1 000 000 i kontanter

Beskrivning känns nästan överflödig här. Maximala vinsten är alltså 1 miljon kronor! Det är dock bara den högst möjliga vinsten, man kan fortfarande vinna mindre vinster på denna lott.

777

Genom att spela denna skraplott får du chansen att vinna 7 x 77 77 77 kronor. Med andra ord finns potential att bli riktigt rik.

10 lyckliga år

50 0000 i månaden i 10 år. Hur låter det? Helt okej va? 50 0000 i månaden i 10 år – skattefritt? Nu snackar vi. Här har du chansen att få en fet månadslön varje månad 10 år framöver. Visst vore det inte heltokigt med en sådan krydda på månadslönen?

Instant Millionaire

Det här kan ses som Lottolands flaggskeppsskraplott. Den högsta vinsten på denna lott är smått ofantliga 10 miljoner kronor! För dig som drömmer stort är detta utan tvekan en skraplott för dig.

Lottoland kundservice

För närvarande kan du få hjälp från deras trevliga kundservicepersonal genom att skicka e-post till kundservice@lottoland.se. Personalen som svarar är svenskspråkiga och du får i regel alltid svar inom loppet av 24 timmar. Vi har testat att skicka ett par frågor av olika slag (allt i från frågor om betalningar till sajtens funktioner) och har vid alla tillfällen fått ett snabbt och välformulerat svar. Sådant uppskattas verkligen, och detta ser vi som ett tecken på att skaparna bakom Lottoland vill ge oss kunder en riktigt bra spelupplevelse.

Lottoland välkomstbonus

Alla nya spelare hos Lottoland får en gratischans att vinna en av alla storslagna jackpots som väntar ute på den europeiska kontintenten. Bli medlem genom oss och spela din första rad idag! Välj helt själv vilket lotteri du vill delta i!

Lottoland i mobilen

Säg att du är på språng, sitter fast på ett tåg eller helt enkelt inte har tillgång till datorn. Då är det betryggande att det går att lämna in och spela sina rader i lotterierna eller skrapa lotter i mobilen. Det är även möjligt att göra insättningar och uttag via mobilen. Själva sajten har även en snygg och responsiv design som passar bra i mobilt format.

Lottoland insättningar & uttag

Det är enkelt att göra både insättningar och uttag hos Lottoland. De stödjer de största betalkorten Mastercard och Visa och det finns även även stöd för flera e-plånböcker som Neteller, Skrill och Trustly. Samtliga transaktioner är krypterade enligt gällande branschregler, vilket innebär att du alltid kan räkna med att alla dina privata uppgifter hanteras med rigorös säkerhet och respekterar din personliga integritet.

Lottoland kundservice

Om det skulle dyka upp några frågor eller oklarheter kring Lottolands tjänster så kan du alltid snabbt få hjälp. För att kontakta deras kundservice skriver du ett mejl till kundservice@lottoland.se eller går in under ”Fråga oss” och fyller i formläret. De återkommer i regel inom 24 timmar. Svar på vanliga frågor kan du även hitta under avsnittet ”Hjälp”.

Sammanfattning Lottoland

Att spela på lotto och skraplotter har aldrig varit enklare! Lottoland erbjuder en mycket konkurrenskraftig lösning som spelare över hela Europa med all säkerhet kommer uppskatta. För alla oss som drömmer om att någon dag vinna en jackpot så är Lottoland en utmärkt sajt. Vi gillar särskilt hemsidans design, att den är användarvänlig och lättnavigerad.

Möjligheten att vinna dubbla jackpots är en klar fördel gentemot att spela på en vanlig fysisk speloperatör, och det är förstås otroligt bra med möjligheten att vinna jackpots i länder utanför Sverige.

Många svenskar envisas fortfarande med att spela på Svenska Spel när det handlar om att spela på lotto. Inget ont om Svenska Spel, men Lottoland har den stora fördelen att ha ett stort utbud av spel och som befintlig medlem kan man även se fram emot skräddarsydda erbjudanden (till exempel gratisrader) så om man tycker om att spela på lotto är Lottoland ett självklart val.

Att läsa en lottoguide online kan vara ett bra sätt att få en djupare förståelse för de olika speltyperna och hur de fungerar, samt för att jämföra olika spelsajters erbjudanden och funktioner. Dessa guider erbjuder en mängd information och insikter som kan hjälpa spelare att navigera i spelvärlden mer effektivt och med bättre kunskap.

Vi kan rekommendera Lottoland eftersom det är en välgjord och seriös spelsajt som erbjuder både bra spelformer och bra service.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *